Новости

ОТВАРА СЕ МАЛА ПОЗОРИШНА СЦЕНАОТВАРА СЕ МАЛА ПОЗОРИШНА СЦЕНА

Културни центар „Брана Црнчевић“ Рума, не само што ће ускоро да заблиста у потпуно новом светлу, захваљујући обимним радовима на реконструкцији и уређењу објекта, како споља, тако и радовима на реновирању Велике сале, него ће од 1.октобра 2022. године започети и са новим програмима који се првенствено односе на позоришну уметност. 
Наиме, намера је да се Мала дворана, која се користи као дворана за редован биоскопски програм, анимира и да „заживи“и  као сала у којој ће се током месеца, суботом и недељом, одржавати мање позоришне представе. 
Редован театарски репертоар наших најзначајнијих позоришних кућа, публика ће и даље са уживањем моћи да прати у потпуно реновираној Великој дворани. 
Суботом ће на програму бити организоване представе за најмлађу позоришну публику, по приступачној цени од само 100 динара, и то у термину који је прилагођен малишанима, од 11.000 часова. Клинци и клинцезе су се до сада већ показали као изузетна публика, спремна да усвоји ту добру и лепу навику да и када одрасту имају жељу и потребу да прате културне садржаје.

Субота, 1 .10. 2022. Мала дворана у 11.00 часова


Термин недељом од 20.00 часова, биће намењен за оне представе које нису на редовном репертоару Културног центра „Брана Црнчевић“, а својим квалитетом заслужују пажњу публике. Реч је о условно мањим представама, комадима који су рађени управо за малу сцену, дакле монодраме, дуодраме или комади са само неколико глумаца.  
И за ове представе цена улазнице је више него симболична и износиће само 300 динара. Очекујемо Вас у реновираном објекту уз нове програме. 


Добродошли у Ваш Културни центар „Брана Црнчевић“.