Новости

ФИЛМСКИ РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ НОВЕМБАРФИЛМСКИ РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ НОВЕМБАР

МАЛА ДВОРАНА


3 - 9.       МАЛЦИ ОТПИСАНЦИ  / 2Д /       19.00 часова 
                 
               КОМЕДИЈА НА ТРИ СПРАТА  / 2Д /  21.00 час 

                                                     
10 - 16.     ВУЧЈЕ БОБИЦЕ  / 2 Д /  19.00 часова  

               ТЕРИФИЕР 2  /2Д /   21.00 час
                                                                         
                                                             
17 - 23.     ДЕЧАК ДЕЛФИН  / 2Д /     19.00 часова  
                                                                      
               ЦРНИ ПАНТЕР: ВАКАНДА ЗАУВЕК  / 3Д /  21.00 час

                                                          
24. - 30.   ЧУДЕСНИ СВЕТ  / 3Д /    19.00 часова  

                ФАБЕЛМАНОВИ   /2Д /    21.00 час  

Цена улазнице је 300 динара  /2Д /

Цена улазнице је 350 динара  /3Д/