Новости

ПРЕДСТАВА "ПОСЛЕДЊА ШАНСА"Недеља, 27. 11. 2022.
Мала дворана у 20.00 часова
Мирјана Бобић Мојсиловић 
"ПОСЛЕДЊА ШАНСА"
комедија са певањем и плакањем
Режија: Велики Братић,  
Игра: СУЗАНА ПЕТРИЧЕВИЋ  

Цена улазнице је 300 динара 

 Гоца Лукић, Фризерка из околине Београда, типичан роб телевизије, после много покушаја напокон успева да уђе у ријалити шоу програм ТРАЖИМ МУЖА. Телевизија се испоставља као последња шанса за обичног, малог човека и његову жељу да коренито промени сопствени живот. "ПОСЛЕДЊА ШАНСА", драма са смејањем и певањем, истовремено је и прича о Великом брату који управља нашим животима. То је прича о свету забаве данас, о рејтинзима и гледаности као једном мерилу успеха. То је, такође, и прича о нашим посрнућима и узлетима, те, надасве, о лакоћи са којом смо спремни да прихватимо наредбе свевидећег ока "Врховног контролора”, како би смо остали у игри. "ПОСЛЕДЊА ШАНСА" прича причу о ријалити телевизији, средствима ријалити позоришта. До сада је одиграно преко 300 представа.

"ПОСЛЕДЊА ШАНСА" је најуспешнија монодрама и која је тренутно ЈЕДИНА на редовном репертоару у Београду од 2009. године
НАГРАДЕ:
30. Јубиларни фестивал „ДАНИ ЗОРАНА РАДМИЛОВИЋА“ Зајечар, 2021. НАЈБОЉА ПРЕДСТАВА по избору публике
35. интернационални фестивал монодраме и пантомиме, 2010. ПРВА награда стручног жирија публике - ЗЛАТНА КОЛАЈНА ФЕСТИВАЛА.
15. ФЕСТИВАЛ МАЛИХ СЦЕНА - монодрама Српске у Источном Сарајеву, на основу одлуке стручног жирија освојила НАГРАДУ ЗА НАЈБОЉУ ПРЕДСТАВУ.
9. Међународни фестивал „ЗЛАТНИ ВИТЕЗ“ у Москви представа је освојила ЗЛАТНОГ ВИТЕЗА - ЗЛАТНУ ДИПЛОМУ у конкуренцији малих форми.