Новости

ЧАЈ У 8 - "ВИКТОР ТУМБАС КВИНТЕТ"Среда, 1.11.2023.
Велики хол у 20.00 часова
ЧАЈ У 8
"ВИКТОР ТУМБАС КВИНТЕТ"

Улаз је слободан

Виктор Тумбас, рођен је у Сомбору 1999. године. Интересовање за музику почео је да показује још у раном детињству и кроз одрастање, стиче формално музичко образовање. 2018. године завршава своје средњошколско музичко образовање током ког је похађао вокално инструментални одсек, модул – виолончело а потом исте године, уписује Факултет Музичке уметности у Београду.Током својих основних студија, основао је свој ауторски бенд ,,Виктор Тумбас квинтет’’. Бенд чине садашњи и бивши студенти џез одсека који такође учествују у разним другим пројектима, чиме се ствара фузија добрих звукова различитих утицаја и
стилова. Бенд је наступио на разним музичким дешавањима и фестивалима у Србији попут Београдског jazz Фестивала, Новосадског jazz фестивала, Џез за џ концертног серијала, Musicology sessions, Green town Jazz фестивала и Youth jazz & rock фестивала у Суботици.
Чланови бенда су: 
Стеван Милијановић (Композитор, Клавир)
Алекса Милијановић (Бубњеви)
Мирослав Шарбановић (Контрабас, бас гитара)
Лука Малко (Гитара)
Виктор Тумбас (Композитор, Вокал)
26. октобра 2023. године Виктор је преко Секвоја Издаваштва издао свој први Деби албум под називом ,,Depths’’. Албум укључује ​​оригиналне песме које су снимљене у сарадњи са Гудачким оркестром Музикон и специјалним гостима Ирином Пејоском и вокалним квартетом Минг. Аранжмане и поједине композиције на албуму пише реномирани уметник Владимир Николов.